søndag 12. desember 2010

Unicorn fish


Fantastisk dykning runt Apo Island, Dauin.
Posted by Picasa

School of jacks

Posted by Picasa

Blue ribbon eal

Posted by Picasa

Delfiner:-)

I dag har vi hatt en flott dag med barna på dykkebåten! Begge to har hoppet og svömt, og Filip snorkler som bare det. Han sprang og hentet dykkemasken sin når han så en trigger fish ved båten, og den er stor! Erik har begynt å svömme litt, og vil gjerne få til akkurat det samme som Fillip...
På vei hjem i ettermiddag fulgte en folkk delfiner oss rundt båten, og barna syntes det var topp og se på! De lo så de hikstet begge to, bare se på bildet over. ( og ja, mor holder dem godt fast i bena!!! og vi har på redningsvester når vi kjörer båt, rakk bare ikke å få de på för delfinene mötte opp!)
Filip gleder seg veldig til lucia i morgen( tror ikke han helt vet hva det er), så Ulf og jeg skal opp og synge ved 6 tiden tenkte vi:-) da er jo alle våkne uansett!
Tiden går fort og om en uke er vi hjemme igjen!
Rart å tenke på at man må gjöre de vanlige tingene i et hus igjen, som å brette klär, lage mat og re senger. Her er det bare å få på seg bikinien og noe over, og rusle bort ttil restauranten. Nydelig mat på alle resort vi har bodd på forresten.
Vi fikk i dag vite at det var svärt sjelden de så europeiske familier med barn her, og trodde at vi europeere likte bedre å feriere i europa... Filip lärer iallefall mye engelsk, for det hindrer ikke han å snakke med folk nei!
Posted by Picasa