lørdag 18. februar 2012

Bestevenner!


Filip og Erik leker virkelig bra sammen, dagen lang! ( det hender jo selfølgelig at de krangler også da...)
Erik syntes nok det er greit å ha en storebror, og il gjøre alt som Filip gjør. Og det klarer han for det meste! Nå er Erik med på snorkleturer med dykkemaske og svømmeføtter, han vil bare ha en hånd å holde i iblandt... Og badering eller armringer er ikke aktuelt for Erik nei... Han hopper fra båten, og svømmer ned til fiskene når i snokler. En skikkelig tøffing er han:-)

Nå har vi komemt til Ambon(, og har faktisk internett! )
Dette er et paradis som må ha blitt helt glemt bort:-) Det var en merkelig flytur hit uten en eneste turist i sikte... Og alle kikker jo ganske mye på oss "hvite" fra andre siden a verden...
I dag svømte i inn til en strand, og "pratet" med 20 barn. Ei jente fortalt at mange a barna aldri hadde sett en turist før... De syntes vi hadde så fine neser:-) og hår:-)
Ganske spennende å være på et så øde sted, uten andre turister. Men folket er veldig vennlige, og snakker ok engelsk. Maten er fantastisk, og dykkingen er ennå bedre enn Bunaken..
Skjønner ikke at ikke flere reiser hit!!!
Vi bor på det eneste hotellet her, Collin hotel og dykker med blue rose divers. Standarden her er enkel, men vi storkoser oss alle sammen:-)

Livet er herlig:-)
Posted by Picasa

Ambon


På vei til Ambon!
Posted by Picasa