torsdag 1. mars 2012

Framme i Semporna


Det var en lång resdag. Men det har gått bra, och jag måste ju bara konstatera att jag är otroligt imponerad över Filip och Erik. Det har blivit så resvana, och har mestadels hållt humöret oppe idag:-) Nu sover de sött skavfötters (anföttes) här bredvid. Imorgon blir det tidigt igen, men bara en timme med båt ut till Mabul Island. Vi är nästan abstinenta efter dykning nu, en vecka sen sist. Jakarta var bra, men det är vid och i havet vår familj har det bäst! Osäker internettilgång den kommande veckan.
Posted by Picasa

Hai!


Pass deg, Erik! Det kommer en hai!!!
(Akvariumet i Jakarta:-)

Nå har vi nettopp kommet til Semporna etter en laaaaaaang dag på ulike fly og flyplasser. Skal bli deilig og slappe av en ukes tid på Mabul Island:-)
Posted by Picasa

Halvvägs till Borneo

Nu sitter vi på flygplatsen i Kuala Lumpur och skall snart gå på flyget till Tawau, för att imorgon åka ut till Mabul som ligger nära Sipadan. Bara tio dagar kvar innan vi reser till Kina. Tiden går fort. Vi har det mycket bra. Har precis ätit mycket god sushi som vi tog med till McDonalds så att barnen kunde få det de önskade. Så är alla nöjda och glada. Vet inte om vi har internett de kommande tio dagarna. På bilden ser ni en Rinopias på 35 meters djup på Ambon. En mycket ovanlig fisk, som bara finns på ett par ställen här i Indonesien och inga andra ställen världen. Känner oss priviligierade!
Posted by Picasa