onsdag 18. januar 2012

Klassiker


Och här kommer då den klassiska bilden av familjen på Koh Hai! Idag har vi varit på kajaktur en god bit runt ön till en fin strand där barnen gock på upptäcksfärd och hittade massa spännaande saker! Vattnet är kristallklart och vi fick se mycket fisk och fina färger utan att stoppa huvudet under vattnet. Imorgon sista dagen på Fantasy, sen åker vi ett par dagar till Koh Lanta och Lanta Sand. Där skall vi träffa Åsa, Claes, Anton och Ida. Och så Moti, Suza och James så klart.
Posted by Picasa

Dagarna här går med det vanliga; leka, bada, snorkla, äta och sova. Låter bra, va’? Jetlagen gör att barna har sovit till 9-10 varje dag hittills, och varför skulle mor och far gå upp tidigare då? dUlf tar några dagar ledigt från sitt läsande – som denna turen delvis skall handla om för hans del. Dykning väntar vi med till nästa destination.
Posted by Picasa

På väg


Filip och Erik på väg ut till Koh Hai i vår chartade long-tail-båt.
Posted by Picasa

Koh Hai


Vi har det fantastiskt här på Fantasy Resort. Allt är som det brukar, med en liten bonus – familjen Alvestad Rupar är här också! Filip och Erik har fullt upp att leka med Thea och Moa, och vi vuxna har det trevligt.
Posted by Picasa