tirsdag 14. februar 2012

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ


TENK Å FÅ VÆRE EN SKIPADDE DA...........
DE ER BARE HELT FANTASTISKE!!!
Posted by Picasa

Baby-skilpadder

Her var vi på besøk hos 20-30 nyfødte skilpadder, som ble ivaretatt etter beste evne for ikke selv å ende opp som mat for ulike dyr.. De skulle bo i disse karene til de ble store nok til å klare seg selv ute til havs!!!
Så nyyyydelige:-)
Posted by Picasa

Uten internett frem til 27 februar..

Hei på dere som er innom og titter på hva vi gjør i hverdagen:-)
Nå har vi vært en uke på Bunaken, en liten øy utenfor Manado, nord Sulawesi, altså fortsatt Indonesia. Her har vi virkelig hatt alt vi kan tenke oss å trenge i vår hverdag. Og i tillegg til det: fantastisk mat! Bunaken village resort er et koselig resort med et lite svømmebasseng. Her lærer Erik av Filip å utforske alle undervannskunster som er mulig å utforske!
Dagene flyr og vi koser oss alle mann! Filip og Erik er storfangere av skjell og steiner, så i morgen må vi rydde opp i fangsten før vi begir oss mot neste reisemål : Ambon! Etter en overnatting i Manado flyr vi via Makassar til Ambon. Her skal vi bo på Colin beach hotel og Mahu Lodge frem til 27 februar. Da drar vi til Jakarta et par dager! Disse hotellene har ikke internett, så da blir det lite å høre fra oss i denne perioden. Men husk: intet nytt, er godt nytt:-)
Kos dere i snø og nydelig vintervær der hjemme!
Posted by Picasa