søndag 5. desember 2010

Sista dagen på Cabilao

Då lider sista dagen på Cabilao mot sitt slut. Den har varit lika fin och innehållsrik som de andra dagarna. Vi har dykt, och klarar nu att ta riktigt bra bilder med vår undervattenskamera efter lite inställningar och mycket träning. Det är väldigt kul. Den lilla krabaten ovan är bara ett par millimeter stor och bor på ett sjögrässtrå.
Nu har Erik ordentligt fått fart på sig i vattnet. Han simmar ett par meter under vatten, och tycker det är kul, och är mycket stolt själv. Idag sa Filip att han är duktig, och då höll han på att spricka av stolthet. Han ser upp till sin storebror!
Imorgon tar resortets båt oss över till staden Argao på Cebu, så väntar en 5 timmar lång biltur i en privat van. Malapascua, här kommer vi!
Posted by Picasa

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Vi lever två vilt skilda liv, här fortsätter det att snöa, men som tur är är termometern nere på O idag. Kajsa har tagit sig en tur på skidorna vid VO. Själv har jag tagit mig en ledig helg. I fredags var jag med kriminalvården och spelade bowling (vinst och en flaska Blossa som pris) med julbord som avslutning. Lördag var jag med Kajsas syskon på Oskarshamns Folkhögskola. Musik-
    linjerna hade först en konsert och julbord som avslutning. Ingen risk att man tappar i vikt?
    Lycka till i det nya paradiset.

    Kajsa/Arne

    SvarSlett
  2. Vel framme på et nytt og herlig sted!? Høres ut som om dykkingen er helt fantastisk og at gutta trives som fisken i vannet. Her i Norge har temperaturen sunket til 15 kuldegrader, og å sykle til jobben begynner å bli en kald fornøyelse. ELlers går dagene med til litt andre ting enn dere sysler med. Helgen har gått med til julebord, besøk av tanta og onkelen til Andreas og oppmåling av den nye leiligheten. Leiligheten er nå planlagt og klar til bygging. Fortsett med å kose dere!

    SvarSlett